juni 02, 2005

Konspirationsteori

I had no idea!!!
Hittade denna konspirationsteori på en anslagstavla vid Grindsjön i går. Jag stod där och läste och tänkte att det här måste det bloggas om så här är bild och text:
Sverige är en diktatur och den voterades in 1995-96 av sveriges riksdag och en total cencur infördes. Några cencurexempel, det finns fria väteatomer och molekyler ute i världsrymden och dom påverkas av tyngdkraften, gravitationen från planeter och runt varje planet så finns det ett tunt moln av väteatomer, det som finns runt jorden når ända ut till månbanan och det vätet håller en temperatur på 3,4 Kelvin, nasa har ett 3,4 K teleskop med mycket bra skärpa och det ser hela planetsystemet som finns runt andra stjärnor, det teleskopet hittar planeter som har ungefär samma avstånd som jorden har till solen och det går att mäta om det finns syre på dom nu, den metoden är ca 10 år gammal och planeterna syns som en liten rund väteprick som rör sig på 3,4 K foton, diktaturen i veriges riksdag hatar svensken som upptäcktee att det gick att urskilja de små väteprickarna på 3,4 K foton så svenska folket får ingenting veta om det, cencuren är helt sinnessjuk, svenska folket behandlas som idiotskit av sveriges riksdag. Det går inte att fråga om det via telefon för folk skräms upp av diktaturen i riksdagshuset, ni som vill veta får fråga runt tills ni träffar på folk som vågar svara. det användes en ny sökmetod vad gäller naturgasen i siljanringen, den mobila långvågens uppfinnare är hatad av diktaturen så därför cencureras det, dom vet hur mycket gas det finns i alla fall men svenska folket får inget veta, dom behandlas som idiotskit av sveriges riksdag. ni kan fråga runt i LO borgen men även fråga runt i patentverket men det går inte via telefon, ni får fråga många om ni vill veta. Naturgasen i siljanringen är diktaturens hemlighet, cencuren är helsjuk. Diktaturen i sverige är medskyldigt inblandade i mordet på minister Nils G Åhsling, han sköts ihjäl för att han slogs mot diktaturen i sverige, några skyldiga är Carl Bildt Lars lejonborg, ulf Åsgård, Göran Persson, några domare i sverige. Även nya minneslagringssystem inom dataområdet är cencurerat, cencuren är helt bisarr.
------------------------------------------------------------------------------------
sverige är en diktatur den voterades in 1995-96. TV och tidningar är totalcencurerade. Det började med hets mot ett särskilt FNdokument som handlar om p.märkta och det ska förhindra tortyr, det voterades bort 1995-96 i sveriges riksdag. Konsekvenserna för det har blivit att sveriges statsskuld är på 2,8 biljoner kronor, 190 miljarder kronor av AP fonderna är förskingrade och borta, folk inom olika befattningar har blivit mutade till att Löpa med i diktaturen, statliga egendomar är sålda bakom cencuren, det var mycket stora utförsäljningar av aktie och fastighetsinnehav och det har ökat på statens utgifter med 50 miljarder per år, vattenfalls kraftverk såldes 1997, statsskulden ökar med hundratals miljarder varje år nu, det finns inget kvar att sälja. Många företag flyttar ut sina investeringar till andra länder på grund av cencuren och det ökar på arbetslösheten. Det pågår en statskuppsutredning som lades ned 2004 på grund av rädslor, diktaurmedlöpare hotade utredare men det var egentligen ofarligt att avsätta diktaturen och ta bort cencuren för en avklubbning var given. Det har hänt mycket svår och allvarliga saker bakom cencuren, studera politikers ansikten och beteenden lite mer, många är medskyldiga andras död. Avsättningen av diktaturen i sveriges riksdag bland annat har lämnats över till svenska folket och dom får använda piska och träklubba på deras armar och ben med ordet avgå för att få dom avsatta enligt folkrätten. Till dom som vill veta säkert vad gäller detta, fråga runt i LO borgen, TV husen, stora tidningar och vissa lokala tidningar, det skräms till tystnad överallt och en del löper med, så ni måste fråga många för en del säger som det är och bekräftar dtta det går inte via telefon för det är hot och skit och ni hänvisas till lögnhalsarna, det är svårt att få fram riktig information, det täpps igen överallt, Det är brist på folk som vill sätta upp flygblad Lappar om hur det ser ut bakom cencuren i sverige, till dom som vill fråga runt inom amnesty i stockholm men se till att fråga många tolls ni träffar på dom som får informationer från sveriges riksdag bland annat folk måste börja väckas up på något sätt, till slut så är det många nog
-----------------------------------------------------------------------

Det var allt jag kunde hitta om detta. Min observanta bror har sett samma meddelande på annan plats. Vem som ligger bakom detta förvirrande meddelande är för mig okänt. Så var det med den saken. Jag har försökt att skriva av texten precis som den står skriven.

6 kommentarer:

Johnny sa...

Oj, det måste vara jobbigt att skriva av en sån grej :-)

jinge sa...

Det är någon stackars krake som inte tagit sin medicin..

Ka-Ka sa...

Vad ska man säga ... ?

Kadrik sa...

Lite jobbigt var det. Måste vara jobbigare för personen som skrev originalet! Han tror ju det dom han skriver!

moje sa...

Tack før ett gott skratt.

Men man tycker ju synd om personen bakom...fast att skriva kanske gør honom/henne lycklig, vem vet?

Lars Olofsson sa...

Hehe. Det är väl bara att vänta på att någon ska komma och censurera våra bloggar då. :-)
Det kan inte vara lätt att vara den som skrivit det där. Men det var kul att läsa!